Ultimele stiri

Universitatea de Vest din Timișoara, „Instituția Anului 2014”. De ce a primit acest premiu

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Asistență Socială, a obținut, de curând, un important premiu. Este vorba despre distincția „Instituția anului 2014”, care i-a fost oferită instituției de învățământ superior din Timișoara în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 17 martie, la Ateneul Român din București, fiind organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, cu scopul de a recompensa performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în anul care a trecut.

“Premiul este o recunoaștere pentru specialiștii noștri, pentru activitatea depusă împreună cu studenții. O universitatea înseamnă mai mult decât munca din sala de curs. Ieșim în comunitate cu proiecte, cu inițiative care să aducă valoare adăugată, să dezvolte abilitățile studenților, dar și mediul în care activăm”, spune Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

În total, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială au fost decernate 18 premii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*