Ultimele stiri

Universitatea de Vest din Timișoara, organizează Gala Modă UVT. Vezi când are loc

moda

Specializarea Modă-Design Vestimentar a Facultății de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara, organizează în 1 iulie 2015, ora 20.00, Gala Modă UVT. Evenimentul are loc în sala Mare a Teatrului Național din Timișoara și prezintă colecțiile de modă ale absolvenților de licență și master promoția 2015.

24 de viziuni creative ce corespund celor 24 de absolvenți din acest an vor alcătui un spectacol de lumină și culoare având ca element central MODA. Colecțiile sunt coordonate de lector univ. dr. Andreea Palade-Flondor, asist. drd. Sandra Chira, lector univ. dr. Valentina Ștefănescu și prof. univ. dr. Elena Minodora Tulcan.

Evenimentul se adresează mediului profesional (promotori de modă, angajatori, analiști), mediului cultural (critici, galeriști), cât și publicului interesat de fenomenul modei.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Informații suplimentare se pot obține la secretariatul Facultății de Arte și Design Timișoara și pe pagina de facebook: GalaModaUVT.

Organizatori: Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara.

Eveniment susținut de Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Teatrul Național Timișoara, Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*