Ultimele stiri

Universitatea de Vest din Timișoara, premiu de excelență pentru schimburi și proiecte internaționale

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara a primit Premiul de excelență pentru schimburi și proiecte internaționale în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Premiilor Edumanager.ro.

Evenimentul organizat de Portalul Național Edumanager.ro, sub patronajul Ministerului Educației Naționale, s-a desfășurat în data de 30 septembrie. În cadrul evenimentului s-au premiat rezultatele deosebite înregistrate în mediile de învățământ universitar și preuniversitar.

Universitatea de Vest din Timișoara a fost nominalizată în cadrul competiției din acest an la secțiunea „Învățământ universitar- Schimburi și proiecte internaționale”, secțiune în cadrul căreia a fost declarată câștigătoare ca rezultat al numărului ridicat de voturi obținute în acest sens.

Premiul primit de UVT vine în contextul unei dublări în ultimii doi ani universitari a numărului de mobilități internaționale, incoming și outgoing, de studiu, practică, predare și formare. De asemenea, UVT a demarat cu succes programe noi de mobilități internaționale și a înregistrat o creștere cu 45% a numărului aplicațiilor cetățenilor străini care aleg UVT ca destinație pentru realizarea studiilor de licență, master sau doctorat. Universitatea de Vest din Timișoara s-a remarcat în ultimul an universitar și în toate competițiile naționale pentru finanțarea de proiecte cu caracter internațional organizate sub umbrela programelor Erasmus+ sau Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European.

UVT a câștigat și anul trecut, în cadrul primei ediții a Galei Edumanager.ro, Premiul de excelență pentru cea mai modernă platformă IT.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*