Ultimele stiri

Universitatea de Vest și Universitatea Politehnica, lăsate fără INTERNET de Primăria Timișoara. Care este motivul INCREDIBIL

b-dul vasile parvan

Primăria Timișoara le-a venit de hac operatorilor de telecomunicații care nu au mutat cablurile în subteran, deși au primit somații. Astfel, ieri primarul Nicolae Robu a dat ordine ca primele cabluri de fibră optică să fie tăiate. S-a întâmplat pe Bulevardul Vasile Pârvan, însă din cauza acestei măsuri au avut de suferit și cele două universități timișorene de pe stradă, care au rămas fără internet o zi întreagă. Este vorba despre Universitatea de Vest și Universitatea Politehnica.

”I-am atenționat pe operatorii care au cabluri să și le ducă în subteran, altfel suntem nevoiți să le tăiem. Ne pare rău pentru clienții lor că vor avea de suferit. În zona Michelangelo am avut stabilit că ducem și cablurile în subteran. Au fost înștiințați că se duc cablurile în subteran. Am sunat rectorii UPT și UVT, le-am spus să își facă verificările și dacă au fibră optică în zonă să o ducă în subteran, că altfel vom interveni”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Edilul șef a mai anunțat că operatorii care au cabluri și nu le trag în subteran vor fi dați în judecată. ”Acești operatori și-au permis să folosească domeniul public al Timișoarei, în mod gratuit. Acel cablu a fost pus ilegal, fără aprobări. Vom da în judecată operatorii pentru că au folosit atâta amar de vreme domeniul public fără să plătească nimic. Considerăm că au avut o perioadă de grație. Dacă nu se conformează nici de acum, le vom cere daune și sancțiunile care vor fi aplicate pentru folosirea domeniului public. Dacă vom ajunge în instanță, vom cere și retroactiv”, a mai afirmat primarul Timișoarei.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*