Ultimele stiri

Universitatea Politehnica din Timișoara este reprezentată la Campionatul European Universitar de Badminton

badminton

Realizările sportive ale stundenților politehniști continuă să fie un motiv de mândrie. După câștigarea în primăvară a Campionatului Național Universitar de Badminton, Marius Corciuc, proaspăt absolvent al Facultății de Construcții, va reprezenta Universitatea Politehnica Timișoara în Olanda la Campionatul European Universitar de Badminton.

Din echipa timișorenilor mai fac parte: frații Mircea și Radu Vasiu (UPT), Călin Popescu (UPT), Oana Mircu (UVT) și Beatrice Csehak (UVT). Pregătirea tinerilor este îndrumată de doamna antrenor Corina Dan.

Campionatul European se va desfășura la Rotterdam, Olanda, în perioada 1-10 august 2014, iar participarea timișorenilor este posibilă datorită sprijinului logistic și financiar oferit de Universitatea Politehnica Timișoara, Federația Română de Badminton și Federația Sportului Școlar și Universitar.

„Universitatea Politehnica Timișoara acordă o importanță deosebită sportului și performanței. Chiar daca prin tradiție nu suntem în primul rând asociați cu badmintonul, rezultatele excepționale obținute constant de studenți de-ai noștri precum Marius Corciuc sau frații Vasiu ne bucură și ne impulsionează. Nu am ezitat să sprijinim participarea lor la campionatul din Olanda și sperăm ca tot mai mulți studenți să le urmeze exemplul.”, a declaratViorel Șerban, rectorul UPT.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*