Ultimele stiri

Universitatea Politehnica din Timișoara își deschide porțile pentru sute de elevi de liceu. Care este motivul

universitatea politehnica timisoara

Universitatea Politehnica din Timișoara își deschide porțile pentru 650 de elevi de clasele a XI-a și a XII-a, în cadrul celei de a doua ediții a evenimentului „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”.

Astfel, în perioada 27 – 29 martie, elevii vor avea șansa să descopere mediul universitar tehnic timișorean și universitatea în cadrul căreia și-ar putea construi o carieră de succes.

Cei peste 650 de elevi, însoțiți de cadre didactice, vor avea oportunitatea să descopere campusul şi infrastructura Universității Politehnica din Timișoara, oferta de studii a universității și vor putea să-și testeze cunoștințele în domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate. De asemenea, vor avea ocazia să interacționeze cu studenții și să descopere Timișoara.

Costurile pentru transportul, cazarea și masa elevilor și a profesorilor însoțitori sunt suportate de către Universitatea Politehnica Timișoara, parțial prin intermediul unui proiect european. Această acţiune se încadrează în seria de manifestări dedicate aniversării a 95 de ani de la înfiinţarea Universităţii Politehnica Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*