Ultimele stiri

Universitatea Politehnica din Timișoara le dă o mână de ajutor doctoranzilor

universitatea politehnica timisoara

Universitatea Politehnica din Timișoara se implică în creșterea atractivității și performanței studiilor doctorale și postdoctorale. Prin urmare, în cadrul unui proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană, universitatea timișoreană organizează un  simpozion în perioada 24 – 25 februarie, în clădirea rectorului din Piața Victoriei.

La simpozion vor participa doctoranzi, cercetători postdoctorali și conducători de doctorat de la universitățile partenere ale proiectului, și anume Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Politehnica București, Universitatea Transilvania Braşov și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca). De asemenea, la eveniment vor participa și prestigioși invitați care vor prezenta teme de interes pentru formarea doctorală și postdoctorală.

Proiectul strategic ATRACTING este un proiect lansat de Universitatea Politehnica Timișoara în mai 2014, fiind destinat acordării de sprijin financiar sub formă de burse cofinanțate din FSE prin programul POSDRU 2007 – 2013. Sprijinul financiar este destinat formării a 130 de tineri cercetători științifici prin programe doctorale, respectiv fidelizării pentru cariera de cercetător științific a unui număr de 41 de cercetători la nivel de postdoctorat. În plus, în cadrul proiectului sunt organizate periodic ateliere tematice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*