Ultimele stiri

Unul dintre acţionarii firmei care a realizat INCUBOXX şi nu a plătit subcontractorii se apără: „Saif-Tim a intrat în insolvenţă, nu au mai existat bani”

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a fost chemat, astăzi, la sediul Poliţiei Timiş pentru a da declaraţii în calitate de martor în cadrul unei anchete referitoare Centrul de afaceri în IT&C INCUBOXX, un obiectiv realizat pe fonduri europene. Potrivit edilului-şef, există două anchete în derulare referitoare la acest obiectiv: una urmare a plângerii depuse de primărie împotriva firmei Flexik Automation şi una urmare a plângerii depuse de această firmă împotriva primăriei.

Vă reamintim că firma Saif-Tim, care a realizat INCUBOXX, a intrat în insolvenţă anul trecut, motiv pentru care nu şi-a mai plătit subcontractorii, printre care şi firma Flexik Automation, care a livrat mai multe echipamente. În toamna anului trecut, doi reprezentanţi ai firmei au luat o parte din echipamente din INCUBOXX, văzând că nu-şi primesc banii de la Saif-Tim.

Astăzi, Ovidiu Brânzan, unul dintre acţionarii firmei Saif-Tim, a explicat de ce compania a intrat în insolvenţă. „Saif-Tim-ul a intrat în insolvenţă în primăvara anului trecut, nu au mai existat bani pentru plata multor subcontractori, nu unul în mod special, de la INCUBOXX sau din altă parte. Saiftim-ul este şi acum în insolvenţă, mai mulţi subcontractori au fost plătiţi parţial, nu au existat sumele necesare pentru a se achita integral toate datoriile, motiv pentru care s-a intrat în insolvenţă”, a declarat Ovidiu Brânzan.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*