Ultimele stiri

Urmărire ca în filme, încheiată cu un accident, în Timiș

smurd

Inconștiență dusă la extrem de un tânăr de 25 de ani! Acesta a produs un grav accident de circulație, care s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane, după ce a fost somat să oprească autoturismul pe care îl conducea, iar el a refuzat. A pornit o urmărire ca în filme a șoferului iresponsabil, iar la un moment dat acesta a acroșat, într-o curbă, un pieton.

Accidentul s-a produs la intrarea în localitatea timișeană Fadimac. Din cauza vitezei excesive, într-o curbă,  conducătorul autoturismului, a acroşat un pieton care se afla în afara părţii carosabile. Şoferul a părăsit locul faptei, însă la faţa locului a rămas soţia acestuia.

În urma accidentului, pietonul în vârstă de 55 de ani a suferit răni grave.

Poliţiştii au efectuat investigaţii, stabilind că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 25 de ani, din comuna Balinţ, judeţul Timiş. Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*