Ultimele stiri

Urmărire ca-n filme pe străzile din Timişoara. Focuri de armă şi ipoteze şoc într-un caz în care e implicat luptătorul K1, Florin Ilie

Florin Ilie

Un incident parcă desprins din filme a avut loc pe străzile Timişoarei. Luptătorul K1, Florin Ilie a fost capturat de poliţişti cu focuri de armă. Totul după ce acesta a refuzat să oprească la un banal control de rutină, în trafic. Acesta ar fi lovit şi un poliţist.

Poliţiştii de la Rutieră au încercat să tragă pe dreapta un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe Calea Șagului din Timișoara. Maşina era condusă de cunoscutul luptător K1, care a fugit însă de poliţişti, fiind urmărit de oamenii legii până în zona Girocului, unde acesta şi-a abandonat maşina. Ulterior s-a întors şi l-a lovit pe unul dintre poliţişti, celălalt a folosit arma din dotare și a tras focuri de avertisment. Fără efect, totuși. Bărbatul a fost prins doar cu ajutorul mascaţilor.

Florin Ilie a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Timiş. Aici a declarat că nu el ar fi fost cel care l-ar fi lovit pe poliţist, ci cel care este adevăratul proprietar al maşinii, un bărbat din Caraş-Severin, care seamănă foarte bine cu luptătorul K1. Ancheta este în plină desfăşurare. Oamenii legii încearcă să dea de urma celui indicat de Ilie.

Luptătorul K1 nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu patru ani acesta a fost implicat într-un incident similar.

UPDATE:

Florin Ilie a fost lăsat în libertate. Polițiștii l-au identificat pe proprietarul maşinii. Acesta are 38 de ani și este din localitatea Berzeasca, judeţul Caraș-Severin. La momentul acesta el este dat în urmărire generală.

“Poliţiştii continuă cercetările, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, identificării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care se face vinovată de comiterea faptei.”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*