Ultimele stiri

Urmărire penală fără făptuitor în cazul fraudării bacalaureatului de la Liceul ”Traian Vuia” din Făget

bac 2015

Procurorii Parchetului pe lângă Tribunalul Timiş au început urmărirea penală „in rem” pentru fapte de corupţie în cazul suspiciunilor de fraudă a bacalaureatului la Liceul ”Traian Vuia” din Făget, judeţul Timiş, unde a fost depusă o plângere penală potrivit căreia examenul a fost fraudat.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, joi a fost începută urmărirea penală ”in rem”, adică fără făptuitor, pentru fapte de corupţie, în cazul suspiciunilor de fraudare a examenului de bacalaureat la Liceul ”Traian Vuia” din oraşul Făget, judeţul Timiş.

Totodată, procurorii au ridicat şi imaginile video din sălile de examen din timpul bacalaureatului, acestea urmând să fie vizionate.

Surse din rândul anchetatorilor de la Parchetul Tribunalului Timiş declarau că a fost depusă o plângere în care se arăta că examenul de bacalaureat de la Făget a fost fraudat.

Aceleaşi surse spuneau că absolvenţii s-au consultat între ei în timpul probelor. La Liceul ”Traian Vuia” din oraşul Făget au susţinut bacalaureatul 176 de absolvenţi de liceu. Dintre aceştia, 96 au promovat examenul, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*