Ultimele stiri

Urmărit general depistat la frontiera de vest

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara, în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră, au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român pe numele căruia instanţa judecătorească din România emisese un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni economice.

În data de 24.06.2015, ora 02.45, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, pentru controlul de frontieră cetăţeanul român B. Cezar, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Piatra Neamţ.
La controlul documentelor de călătorie şi în urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră timişeni au constatat că pe numele lui B. Cezar era emis un mandat european de arestare pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind căutat pentru infracţiuni economice.
Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Urmăriţi, aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*