Ultimele stiri

Urmărit general depistat la frontieră. Vezi despre cine este vorba

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor competente, un cetăţean român care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru sâvârşirea infracţiuni de încredinţare a unui autovehicul unei persoane care nu are dreptul de a conduce un autovehicul.

Ieri, în jurul orelor 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Minel V., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj.
Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, lucrătorii noştri au constatat că pe numele tânărului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, ca urmare a săvârşirii infracţiuni de încredinţare a unui autovehicul unei persoane care nu are dreptul de a conduce un autovehicul. Cel în cauză trebuie să execute o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni cu închisoare.
Faţă de Minel V. poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, fiind predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*