Ultimele stiri

UTIL! Portal pentru accesarea fondurilor europene lansat de un europarlamentar din Timiș

Sunteți interesați de accesarea de fonduri europene, dar habar nu aveți care sunt liniile pe care ați putea face acest lucru? Ei bine, un europarlamentar vă vine în ajuor. Este vorba de social-democratul Victor Negrescu, care a lansat în urmă cu două săptămâni un portal prin care fiecare cetăţean interesat de accesarea fondurilor europene poate afla informaţiile de care are nevoie.

„În urmă cu două săptămâni am lansat un portal prin care putem afla mai multe despre fonduriele europene disponibile direct la nivelul Comisiei Europene. În total există peste 800 de linii de finanţare la nivel european, disponibile printr-o accesare directă, dintre  care aproximativ 300 pentru autorităţile publice locale în valoare de 35 de miliarde de euro, anual, o  sumă impresionantă dacă e să o comparăm cu ceea ce primeşte România prin fondurile structurale de doar 7 milioane de euro”, spune Victor Negrescu.

www.granturi europene.ro promite mult. În doar două săptămâni, site-ul a fost accesat de 10.000 de persoane și pe viitor, speră europarlamentarul, va deveni un reper pentru cei ce vor decide să acceseze finanțări europene.

Proiectul este susținut și de colegii PSD-iști din Consiliul Județean. Mai exact, vicepreședintele Călin Dobra dă asigurări că va încerca promovarea site-ului prin intermediul instituțiilor ce aparțin de CJT.

„Este important să popularizăm acest lucru. Vom face demersurile și pe linia CJT și pe linia colaborării cu toate administrațiile locale pentru a populariza acest site.(..) sunt linii de finanțare și pe mediul public și pe cel privat”, spune Dobra.

 

Călin Dobra www.granturieuropene.ro

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*