Ultimele stiri

V-aţi săturat de sauna din tramvaiele din Timişoara? Acum puteţi să vă spuneţi ofurile. Ce sondaj a lansat municipalitatea

tramvai-timisoara

Sunteţi nemulţumiţi de mirosul insuportabil sau de sauna din unele tramvaie? Primăria Timişoara vrea să ştie ce cred călătorii despre mijloacele de transport în comun din oraş, şi tocmai de aceea a lansat un chestionar online.

Prin urmare, timişorenii sunt încurajaţi să intre AICI şi, în maxim şapte minute, să completeze un sondaj privind calitatea transportului public în municipiul Timişoara. Chestionarul a fost lansat în cadrul unui amplu proiect de strângere de date şi informaţii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă. Acest studiu este impus de Uniunea Europeană şi necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014 – 2020.

Reprezentanţii municipalităţii vor să ştie, prin intermediul acestui chestionar online, cât de des folosesc timişorenii mijloacele de transport în comun, în ce zone ar dori călătorii modernizarea sau extinderea liniilor de tramvai sau care sunt aspectele care i-ar determina să folosească mai des mijloacele de transport în comun.

De asemenea, călătorii din Timişoara sunt întrebaţi dacă consideră oportună înfiinţarea unor linii de transport în comun pe timp de noapte. Totodată, timişorenii sunt încurajaţi să precizeze două aspecte pozitive în ceea ce priveşte transportul public din Timişoara şi două negative.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*