Ultimele stiri

Va lua primarul Nicolae Robu măsuri împotriva viceprimarului Dan Diaconu pentru că Primăria nu are contracte pentru îngrijirea spațiilor verzi?

Supărat că viceprimarul Traian Stoia nu și-a făcut treaba, primarul Nicolae Robu i-a luat vineri din atribuții. Acest lucru nu se va întâmpla însă și cu viceprimarul Dan Diaconu, care nu a reușit să contracteze firme care să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, direcție care se află în atribuțiile sale.

“Nu se poate face comparație între prestația viceprimarului Dan Diaconu cu cea a lui Traian Stoia. Pur și simplu a apărut o situație la care nu s-a gândit nimeni. În timp ce Curtea de Conturi ne spune să luăm o decizie dacă se atribuie aceste lucrări Horticultura, sau dacă se scot la licitație, domnul prefect ne cere să anulăm hotărârea de CL și să organizăm licitații. Vom vedea asta în ședința de CL și vom tranșa acest lucru într-un fel sau altul. Nu mai putem amâna!”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Cu toatea acestea, îngrijirea spațiilor verzi din Timișoara naște și controverse din cauza tarifelor pe care le pretinde Horticultura, tarife pe care primarul Nicolae Robu refuză să le plătească, motivând că sunt prea mari.

„Problema este ce facem pe viitor. Facem licitație sau mergem pe atribuire directă? Conform celor spuse de domnul prefect trebuie făcută licitație. În lege după părerea Curții de Conturi operator este și o societate comercială. Problema este delicată și din punct de vedere al prețurilor”, a mai spus primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*