Ultimele stiri

Văduva țiganului tranșat de studenții de la Medicină din Timișoara îi AMENINȚĂ pe criminalii soțului ei

Carmen Bejan și Raul Sergiu Florea, doi foști studenți la Medicină, realizau în urmă cu șase ani una dintre cele mai cumplite crime din România. Într-o cameră de cămin, aceștia l-au ucis pe Trifu Schroth, un țigan din Timișoara, iar apoi i-au tranșat cadavrul în bucăți în încercarea de scăpa de el, după o partidă de amor cu fosta studentă Carmen Bejan. Cadavrul bărbatului a fost găsit peste câteva zile în portbagajul unei mașini.

Pentru fapta oribilă pe care au comis-o, cei doi au fost condamnați la ani grei de închisoare. Lucreția Schtroth, văduva bărbatului ucis, s-a îmbolnăvit după șocul suferit în urmă cu șase ani: are diabet, probleme cu inima și se plânge că o doare capul în fiecare zi.

„Am auzit că ucigașii vor să iasă mai devreme, că fac cereri la închisoare! Nu se poate asta! Eu fac recurs, am dreptul ăsta! După ce l-au omorât în felul ăla, mai au ei curajul să ceară să iasă afară? Păi, vor fi și ei morți, atunci! Mai bine să stea ei în pușcărie, că mai trece focul ăsta, greutatea de pe familie! Ei se cer afară? Niciodată! Ce au făcut ei, la noi, în România nu s-a mai auzit! Nu m-am întâlnit cu familiile lor. Dacă ne întâlneam, știți ce le făceam? Le omoram! Nu le mai lăsam viața mamei ei sau la tatăl lui! Dar nu ne-am întâlnit niciodată. Eu nu mă las, o să mă duc până la București! Dacă la București nu mi se face dreptate, atunci știu eu unde mă duc! Mă duc unde se face dreptate! Trebuia să le dea pe viață”, a declarat femeia pentru WOWbiz.ro.

media_143204680548971100

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*