Ultimele stiri

Valentin Moldovan despre colaborarea cu Daniel Funeriu: „Nu avem de ce să nu colaborăm bine, interesul va fi comun”

Alianța dintre PMP și PNȚCD se pare că nu este pe placul lui Gheorghe Ciuhandu. Fostul șef al PNȚCD Timiș nu este deloc mulțumit de decizia alianței dintre cele două partide. Referitor la părerea pe care o are Ciuhandu, Moldovan spune că a discutat cu fostul primar al Timișoarei înainte de semnarea protocolului.

“Eu am discutat cu dânsul înainte de semnarea protocolului. Sigur că este o personalitate a partidului, dar este doar un membru acum. Sigur, niciunde nu poate fi unanimitate. Domnul Ciuhandu o vede altfel. Sâmbătă, la Comitetul Județean de Conducere a partidului, colegii au votat în unanimitate că sunt de acord cu această alianţă. În 27 septembrie va fi organizat un congres extraordinar al partidului pentru că este necesară o completare a Biroului Național de Conducere și sigur că se vor discuta din nou aceste protocoale de alianță, colegii noștri fiind de acord cu semnarea acestui protocol”, susține Moldovan.

În ceea ce privește colaborarea cu Daniel Funeriu, Valentin Moldovan spune că „momentan cred că o să colaborez bine. Eu vă spun drept că l-am cunoscut personal sâmbăta trecută. Mi-a făcut o impresie foarte bună. Omul a venit, a fost foarte deschis. Nu avem de ce să nu fim prieteni, fiecare partid îşi păstrează identitatea, nu avem de ce să nu colaborăm bine, interesul va fi comun. Mă gândesc că nu vor fi probleme, nu văd de ce nu am colabora bine cu domnul Funeriu”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*