Ultimele stiri

Valentin Moldovan: „Nu știu despre niciun protocol de colaborare între PDL, PNL și PNȚCD la nivel local”

În cadrul conferinţei de presă de astăzi de la sediul PNȚCD, Valentin Moldovan, președintele PNȚCD Timiș a declarat că nu știe absolut nimic despre semnarea unui protocol de colaborare între PNL, PDL și PNȚCD la nivel local. Acesta spune că nu a fost contactat nici de Nicolae Robu, primarul Timișoarei, nici de Constantin Ostaficiuc.

Tot în timpul conferinței, Moldovan a spus că protocolul semnat de Mihok cu Robu nu va avea efecte juridice sau politice şi nu va putea fi aplicat de către cei care l-au semnat. Ba mai mult, Organizaţia Timişoara nu are autonomie juridică şi nu poate semna acte: „Nu am semnat și nu am parafat absolut niciun document. Sunt sistate semnările de acte până în toamnă”, a declarat Moldovan.

Ciprian Mihok va fi chemat în faţa Juriului de Onoare, Disciplină şi Arbitraj. Juriul se va reuni cel mai probabil săptămâna viitoare și va fi format din foști deținuți politici.

Potrivit lui Valentin Moldovan, Bogdan Herzog și Flavius Boncea au spus că nu sunt obligați să respecte protocolul atât timp cât acesta nu este legal.

În momentul de față, intrarea în sediul PNȚCD este păzită de un agent de la o firmă de protecție și pază. Valentin Moldovan a declarat că vineri dimineață nu a putut să intre în sediu deoarece ușa era închisă cu lacăt. Pentru a intra în clădire, a fost nevoie să spargă lacătul. La fața locului, s-a încheiat și un proces verbal de față cu martorii.

1 Commentariu pe Valentin Moldovan: „Nu știu despre niciun protocol de colaborare între PDL, PNL și PNȚCD la nivel local”

  1. PNTCD s-a pricopsit cu niste conducatori de toata jena. Nu stiu cine i-a ales, dar ar trebui sa lase locul unor persoane competente. Imi pare rau de oameni ca d-nul Mihok care n-are loc de acesti falsi PNTCD-isti precum Valentin Moldovan, Bogdan Herzog și Flavius Boncea. Probabil ei nu semneaza daca nu le iese ceva la afacerea asta…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*