Ultimele stiri

Valentine’s Day alături de Vama

În ajunul sărbătorii îndrăgostiților, Valentine’s Day, băieții de la Vama ajung la Timișoara. Concertul va avea loc în Fratelli, pe 13 februarie.

Vama este una dintre cele mai apreciate trupe de pop-rock din România. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după 10 ani alături de Vama Veche, să o ia de la capăt împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga și Dan Opriș.

În perioada 2008 – 2010 a existat un proces privind drepturile de autor asupra pieselor trupei Vama Veche, pe care Tudor Chirilă nu avea voie sa le interpreteze în concerte fără acordul foștilor colegi (actualmente Trupa Veche), încheiat amiabil între cele două parți, care au hotărât ca atât Trupa Veche cât și Vama pot folosi repertoriul.

Cel de-al doilea album Vama, “2012” a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din București.

Vama înseamnă:  Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga, Dan Opris.

Așadar, atât cei îndrăgostiți cât și cei singuri sunt așteptați vineri în Fratelli pentru a se învălui de iubirea din melodiile celor de la Vama.

Prețul unui bilet este de 25 de lei.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*