Ultimele stiri

Vânzătorii ambulanți din Parcul Copiilor amendați de Poliția Locală

vanzători ambulanți

Sfidează legea și bunul simț, punând în pericol sănătatea timișorenilor care le cumpără produsele. Se întâmplă în Parcul Copiilor, unde se comercializează diverse produse alimentare fără îndeplinirea normelor legale de comerț. Sute de persoane cumpără zilnic mere glazurate, vată de zahăr sau produse de patiserie de la vânzătorii ambulanți care stau la cele două intrări din Parcul Copiilor, fără a ști că aceștia nu au aviz din partea Direcției Sanitar Veterinare pentru comerț stradal.

În urma unei sesizări telefonice, polițiștii locali au acționat, în aceste zile, pentru luarea măsurilor legale. Un bărbat de 27 de ani este cel care comercializă produse alimentare în Parcul Copiilor fără a deține acord de comerț stradal. Acesta a fost sancționat cu suma de 200 lei

Tânărul face parte dintr-o familie cu zeci de sancțiuni primite de la Poliția Locală Timișoara în ultimii trei ani. Familia efectuează acte comerciale vânzând, în special din rulote, produse de tip patiserie, precum langoși, mere glazurate, vată de zahăr etc în diverse puncte din oraș, fără a avea acord, dar și fără aviz din partea Direcției Sanitar Veterinare.

Deși nu dețin documentele necesare, cei trei membri, respectiv doi frați și fiul unuia dintre aceștia, continuă să încalce legislația în vigoare și să pună în pericol sănătatea cetățenilor care cumpără produse de la ei.

Polițiștii locali vor acționa și pe viitor pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora până la intrarea în legalitate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*