Ultimele stiri

Vârsta nu contează! La doar 13 ani, om de bază într-o grupare de hoți

arest

Vorba care spunea că „vârsta nu contează” i se potrivește de minune unui puști de 13 ani din localitatea Timișeană Bazoș, care este om de bază într-o grupare de hoți, a cărei cea mai recentă spargere a depășit 2.000 de euro.

Astfel, poliţiştii oraşului Recaş au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 24 de ani, bănuiţi că ar fi sustras dintr-o locuinţă bunuri în valoare de aproximativ 2000 de euro. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal, poliţiştii reuşind recuperarea parţială a prejudiciului.

În fapt, în cursul lunii mai, oamenii legii au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă situată pe raza localităţii Bazoş, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

„La data de 13 august, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 24 de ani, toţi din localitatea Bazoş, bănuiţi de comiterea furtului. În cursul lunii mai, cei patru ar fi pătruns în locuinţă, prin escaladarea gardului împrejmuitor şi forţarea uşii de acces, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (articole vestimentare, motocositoare, flexuri, bormaşini, un ciclomotor, un aparat de sudură, etc.)”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 2000 de euro, poliţiştii reuşind recuperarea parţială a acestuia.

Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*