Ultimele stiri

Vecinii primarului Robu, felicitați în plenul Consiliului Local pentru că și-au demolat garajele fără să protesteze. Ce apel face edilul la proprietarii de garaje din Timișoara

Aleea Azurului

După ce și-au demolat singuri garajele la doar o zi după ce au fost înștiințați că trebuie să facă acest lucru, locatarii din cartierul Soarelui, vecinii primarului, au fost felicitați în cadrul plenului Consiliului Local pentru simțul civic de care au dat dovadă. Nu același lucru s-a întâmplat, însă, și cu proprietarii de garaje de pe strada Orion care se încăpățânează să nu-și demoleze proprietățile.

„Vreau să îi felicit pe cetățenii din cartierul Soarelui, care întâmplător sunt și vecinii mei, pentru simțul civic de care au dat dovadă atunci când și-au demolat singuri garajele, motivând că au înțeles că acest lucru face parte din procesul de modernizare al orașului. (…) Un cetățean a lipit pe garaje un îndemn la revoltă pe strada Orion. Cei ce au clauză de dezpăgubire, vor primi bani, iar cei ce nu au astfel de clauze vor pierde pur și simplu garajele, pentru că oricât de mulți bani am avea, nu putem plăti dacă nu au existat astfel de clauze atunci când s-au construit garajele pe domeniul public”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Primarul a ținut să facă și un apel către toti proprietarii de garaje din oraș. Acesta le cere să fie cooperativi în momentul în care modernizarea spațiilor dintre blocuri va ajunge în zonele în care locuiesc.

„Le cer tuturor proprietarilor de garaje să fie cooperativi și când ajungem cu modernizarea în zonele lor să nu protesteze. La final vor fi mulțumiți de modernizare. Vor fi locuri de parcare, spații verzi și foișoare. În unele locuri vor fi și locuri de joacă sau aparate de fitness, dar aceste lucruri se vor întâmpla pas cu pas”, a mai explicat Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*