Ultimele stiri

Vești nemaipomenite pentru iubitorii fotbalului. ACS Poli se va numi Poli Timișoara și va folosi culorile alb-violet în Liga I

stadion timisoara

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a primit două vești excelente astăzi, de ziua lui. În această seară se inaugurează subpasajul Michelangelo, iar din sezonul fotbalistic 2015 – 2016, ACS Poli va putea folosi numele de Poli Timișoara, dar și culorile alb-violet.

Primarul Timișoarei a primit într-un plic acordul prin care administratorul judiciar al SC Politehnica Timișoara SA și-a dat acordul ca ACS Poli să joace în Liga I cu numele Poli Timișoara, iar jucătorii să poată îmbrăca și echipamente în culorile alb-violet, nu doar alb-negru.

„Revenirea Timișoarei fotbalistice în elită aduce și o veste de excepție pentru clubul nostru! Astfel, în sezonul 2015-2016, culorile alb-violet vor fi din nou utilizate pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, după ce clubul nostru a primit o înștiințare oficială în acest sens din partea SC ”Politehnica Timișoara” SA, prin administrator judiciar AMCO SRL. Suntem onorați că simbolurile istorice ale Politehnicii Timișoara revin pe stadionul nostru de legendă! Ne vedem din vară, mai uniți și mai puternici, în alb-violet, să readucem împreună Timișoara acolo unde îi este locul, în fruntea fotbalului românesc. Hai Poli!”, au transmis reprezentanții ACS Poli.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*