Ultimele stiri

Veniturile pe 2013 ale lui Barack Obama și ale primei doamne a Americii au fost publicate. Cât au câștigat în comparație cu Vladimir Putin

Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama,și soția sa, Michelle, și-au declarat veniturile pe anul 2013. Suma pe care au câștigat-o cei doi, anul trecut, a fost publicată într-un raport al Casei Albe. Astfel, președintele și prima doamnă a Americii au câștigat 481.098 de dolari.

Conform surselor Mediafax, această sumă este în scădere față de anii precedenți, având în vedere că în 2012 aceștia au câștigat 608.611 de dolari.

De asemenea, din suma obținută în anul 2013 cei doi au plătit un impozit pe venit de 98.169 de dolari. Mai mult, conform raportului publicat de Casa Albă, președintele și prima doamnă au donat 59.251 de dolari mai multor organizații caritabile.

Cu toate acestea, cei doi au câștigat venituri suplimentare din vânzarea cărților pe care le-au scris.

Chiar dacă veniturile celor doi sunt în scădere, acestea sunt cu mult mai mari în comparație cu sumele obținute de președintele rus. Conform declarațiilor oficiale, Vladimir Putin a câștigat aproximativ 74.000 de euro, în 2013.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*