Ultimele stiri

„Verde pentru Biciclete”, după interzicerea pedalării în centrul Timişoarei: „Dorim acces în toate zonele oraşului”

biciclisti interzisi

Război, în ultimele zile, între bicicliştii din Timişoara nemulţumiţi că nu mai pot pedala prin centrul istoric al oraşului şi primarul Nicolae Robu. Iubitorii mersului pe două roţi pregătesc şi o acţiune de protest mâine seară, în cadrul căreia se vor plimba pe lângă biciclete prin Piaţa Victoriei.

Nici iniţiatorii mişcării pentru pedalare „Verde pentru Biciclete” nu sunt de acord cu interzicerea bicicliştilor în centrul istoric al Timişoarei.

„Timișoara este un oraș care merită să fie capitală culturală europeană în 2021. Bicicliștii din Timișoara sunt mulți și folosesc bicicleta pentru deplasările zilnice prin oraș, din respect pentru sănătatea lor și a orașului. Sunt mulți timișoreni care merg la muncă în fiecare zi și au nevoie de zone de acces liber. Dorim acces în toate zonele orașului și în același timp facem apel la respectarea vitezei legale de 5 km/oră. După cum vedeți, cuvântul de bază este respectul. Împreună vom progresa”, au scris reprezentanţii „Verde pentru Biciclete” pe Facebook, astăzi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*