Ultimele stiri

Veste GROAZNICĂ pentru Bianca Drăgușanu! Victor Slav se însoară cu altă femeie

bianca dragusanu victor slav

Bianca Drăgușanu a aflat în urmă cu câteva zile o veste care a dat-o peste cap. Victor Slav este aproape să semneze un contract foarte important, după ce a fost dat afară de la Antena 1.

Fostul prezentator al rubricii meteo de la ProTV negociază din nou cu Antena 1. Victor Slav este printre favoriții noului sezon al emisiunii Burlacul. În formatul original al acestei emisiuni, protagonistul are șansa să se căsătorească cu una dintre cele 20 de fete care se luptă pentru el.

Bianca nu este însă încântată de această veste. Cei doi s-au împăcat recent și au făcut Revelionul în America, dar presa a speculat în ultimele zile că roșcata ar fi rămas din nou singură.

Roșcata a recunoscut că nu mai este într-o relație cu Victor și spune că nu s-a pus problema unei noi căsătorii. „Nu mai privește pe nimeni viața mea personală. Nu s-a pus problema unei noi căsătorii cu Victor. Relația mea cu Victor s-a stins. Viitorul sună bine pentru amândoi. Indiferent ce aș spune se speculează. Prefer să mă abțin de la orice comentariu”, a declarat Bianca Drăgușanu, scrie Cancan.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*