Ultimele stiri

Veste ÎNGROZITOARE! Michael Schumacher MOARE încet, dar sigur

Un medic care a lucrat în Marele Circ nu crede că starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a îmbunătăți, iar în acest sens vine și cu argumente.

Nu de puține ori, trei persoane din anturajul campionului mondial în Formula 1, soția Corinna, fiul Mik, dar și managerul Sabine, au declarat că fostul pilot a început să facă mici progrese în procesul de recuperare, după accidentarea suferită la cap la sfârșitul anului trecut. Totuși, medicul Gary Hartstein, care a lucrat în Formula 1, are altă părere, scrie Libertatea.

“Ni se spune, pe un ton oarecum triumfalist, că Michael nu mai este în comă. Asta nu este o ştire. Cred că asistăm la o folosire cinică a limbajului pentru a crea o impresie care este aproape sigur falsă”, a declarat specialistul, citat de Daily Mail.

Specialistul mai spune că Michael Scumacher nu s-a trezit din comă, ci a fost trezit. “Sincer, mă îndoiesc că Schumacher nu mai este în comă. Iar speranţa de viaţă a unui pacient aflat în această stare şi care nu face progrese din punct de vedere neurologic se măsoară în luni sau în câţiva ani. Din păcate, cred că lumea asistă la îndelungul adio al lui Michael”, a mai precizat Gary Hartstein.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*