Ultimele stiri

Vești bune pentru locatarii din Freidorf! Ce le aduce la cunoștință primarul

asfaltare

Cei ce locuiesc pe străzile Johhny Weismuller și Laurenţiu Nicoară au motive de bucurie! Conform unui anunț făcut marți de primarul Nicolae Robu,  ambele artere vor fi modernizate.

De săptămâna viitoare vor începe lucrările, a căror investiţie se ridică la aproximativ 1 milion de lei. În privința a ceea ce se va realiza pe cele două artere, vorbim despre asfaltarea drumurilor din zonă, precum şi amenajarea unor piste pentru biciclişti.

Lucrările n-ar trebui să dureze mult, anunță edilul, astfel că, până la venirea iernii, cei ce locuiesc în zonă ar putea să se bucure deja de drumuri moderne.

„Ne propunem să terminăm aceste lucrări până la venirea iernii”, a spus, marţi, primarul Nicolae Robu.

1 Commentariu pe Vești bune pentru locatarii din Freidorf! Ce le aduce la cunoștință primarul

  1. spataru cristian // 11 octombrie 2014 a 07:59 // Răspunde

    Din partea Asociatiei de proprietari zonala, tinem sa-i multumim d-lui Primar Nicolae Robu, pentru investitiile din zona noastra, respectiv amenajarea strazilor Laurentiu Nicoara si J. Weissmuller, singurele strazi ramase neasfaltate din arealul de 40 ha din spatele Pietelor Aurora si Flavia. Tinem sa precizam ca la discutia reprezentatilor Asociatiei noastre cu edilul orasului de anul trecut, dl. Robu ne-a promis ca pentru anul 2014 lucrarile de executie vor fi bugetate si executate. Intradevar, in acest moment, lucrarile au fost demarate, existand toate premisele ca lucrarile sa fie incheiate pana la finele anului in curs, nefiind conditionati decat de factorul meteo. Felicitari domnule Primar Nicolae Robu ! Tineti-o tot asa si nu aplecati urechea la vocile rautacioase ale unor concitadini care sunt nemultumiti ca in orasul nostru sunt o gramada de santiere existand probleme de circulatie, parcari, intarzieri etc… Eu vreau sa-i intreb pe cei care vocifereaza : era mai bine cu Ciuhandu, care in ultimele doua mandate, nu a facut mai nimic pentru Timisoara? In opinia mea este un lucru excelent faptul ca se efectueaza investitii de anvergura in orasul nostru, atat in ceea ce priveste centrul istoric, cat si cele pentru fluidizarea traficului, spatiilor verzi si nu numai. Ar fi bine ca si Consiliul Judetean sa gaseasca fondurile necesare pentru finalizarea centurii de ocolire a orasului, fiind printre ultimele orase din Romania la acest capitol; in plus extrem de important pentru fluidizarea traficului si scoaterea traficului greu pe rute ocolitoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*