Ultimele stiri

Vești bune! Se fac pași către reabilitarea străzii Versului din Timișoara

iluminat stradal cu led-uri

După modelul străzii Orion și strada Versului intră în reparații. Pe un program d investiții pus la punct de Primăria Timișoara aceasta va primi o nouă înfățișare: va avea dublu sens de mers, trotuare moderne și chiar piste de biciclete.

Astfel, praful și noroiul din zonă vor dispărea curând. Primarul Nicolae Robu a anunțat că s-a făcut primul pas către reabilitarea străzii Versului, stradă cuprinsă între Parcul Pădurice și cartierul Calea Martirilor. Mai exact, primăria Timișoara a semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic în ceea ce privește reabilitarea străzii Versului din Timișoara.

“A fost semnat cu SC Drum Proiect Consult SRL pentru sistematizarea străzii Versului. Valoare contractului este de cca 31 mii lei fără TVA, iar termenul de elaborare a documentației este 60 zile”, anunță primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Acum, pe strada Versului, oamenii își țin mașinile pe pământ și în zonă nu există trotuare sau locuri de parcare, dar se vrea schimbare.

„Dacă nu s-ar fi impus mutarea unor rețele de utilități aflate în subteran, s-ar fi reabilitat această stradă pe reparații însă așa, rețelele trebuie mutate și a trebuit să elaborăm un proiect și asta lungește execuția, pentru că trebuie să facem un proiect pentru o lucrare de sine stătătoare, iar ulterior licitație”, spune Robu despre problemele de pe strada Versului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*