Ultimele stiri

Vești excelente pentru pasionații de călătorie! Spre ce destinații pot ajunge cu avionul din Timișoara

Primele curse charter cu decolare de la Timişoara au fost confirmate pentru vara 2015 de către operatorii de turism și companiile aeriene, anunță reprezentanții Aeroportului Internațional „Traian Vuia”.

Este vorba de trei destinaţii de curse charter, Creta (Heraklion), Rhodos şi Zakynthos, însă în lunile următoare şi alţi tour-operatori vor anunţa destinaţiile de vacanţă accesibile în această vară cu avionul, direct din Timişoara. În plus, agenţiile de turism oferă deja şi destinaţiile din Spania – Palma de Mallorca şi Costa Brava cu zboruri de linie care operează pe Aeroportul din Barcelona.

“În fiecare an, Antalya a fost o destinaţie extrem de căutată şi ne aşteptăm ca aceasta să rămână în topul preferinţelor. De asemenea, vom continua demersurile de atragere a firmelor de turism şi a altor companii aeriene, astfel încat să oferim cât mai multe zboruri spre destinaţii turistice pentru locuitorii din vestul ţării”, a declarat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara.

Primul zbor charter care va începe în această vară va avea destinaţia Creta – Heraklion. Zborurile vor avea loc de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuri. Primele zboruri vor fi operate în zilele de marţi de compania Blue Air cu aeronave de tip Boeing 737 şi vor începe în 26 mai cu orarul: decolare Timişoara: ora 13.15 – aterizare Heraklion: 15.30. Zborurile operate în zilele de miercuri de compania compania Aegean Airlines vor începe din 10 iunie, cu decolare din Timişoara la 20.20 şi aterizare în Heraklion la 22.05. Cursele vor fi efectuate cu aeronave de tip Airbus A320.

Tot de la sfârşitul lunii mai vor începe şi cursele charter către Rhodos. Zborurile vor începe în 29 mai şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare Timişoara, ora 14.35 – aterizare în Rhodos, ora 16.50. Cursele charter vor fi operate de compania Blue Air, cu aeronave tip Boeing 737.

Primul zbor charter cu detinaţia Zakynthos va începe în 8 iunie. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare Timişoara, ora 19.00 – aterizare în Zakynthos, ora 20.45. Cursele charter vor fi operate de compania Aegean Airlines, cu aeronave tip Airbus A319.

Agenţiile de turism oferă şi vacanţe cu destinaţia Mallorca şi Costa Brava, cu zbor pe ruta Timişoara- Barcelona, folosind zborurile de linie ale companiei Wizzair în zilele de luni şi vineri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*