Ultimele stiri

Vești proaste pentru șoferii timișoreni! Se ÎNCHIDE o stradă de un kilometru

novatim

Vești proaste pentru șoferii din Timișoara, anunțate de Nicolae Robu. O stradă de un kilometru va fi închisă complet, timp de trei luni. Este vorba despre strada Podeanu, care va fi extinsă la patru benzi.

Astăzi, reprezentanții municipalității  au predat amplasamentul firmei Sylc Cons Trans SRL din Arad, care a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor de pe strada Podeanu. Vă reamintim că edilul șef spunea, în urmă cu câteva zile, că la finalul lucrărilor pe această stradă va fi amenajat și un sens giratoriu, în zona Novatim.

Pentru modernizarea străzii, municipalitatea alocă peste 1,5 milioane de euro, bani de la bugetul local. „Vrem să lărgim strada la patru benzi, să creăm piste de biciclete și trotuare pe ambele sensuri, să amenajăm circa 230 de locuri de parcare și, în zona Bazei 2, o parcare pentru 82 de biciclete, și spații verzi. Vom planta copaci pe aliniamente, desigur că vor fi câțiva care vor trebui tăiați, dar după cum putem remarca, numărul celor care sunt amplasați astfel încât să trebuiască să fie tăiați este destul de redus. Vom crea un sens giratoriu în zona dintre NovaTim și intersecția acestei străzi”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei speră ca de săptămâna viitoare să vadă utilajele pe aceastră stradă, astfel încât lucrările să fie finalizate în trei luni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*