Ultimele stiri

VEZI AICI dacă vei avea sau nu în viitorul apropiat teren de sport multifuncțional la tine în cartier

Planurile mari ale primarului Nicolae Robu în ceea ce privește construirea de terenuri de sport multifuncționale în toate zonele orașului, începe să rpindă contur. Primele opt ar putea „răsări” chiar în acest an dacă vremea o va permite.

Primăria a semnat contractul pentru realizarea documentației tehnice pentru opt din cele douăzeci de terenuri pe care primarul Nicolae Robu să le construiască la Timișoara.

Am semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate a documentației tehnice a proiectului tehnic pentru construirea unui număr de opt terenuri de sport multifuncționale.  (…) Termenul de predare a documentației este de 4 luni. După ce avem documentația dorim să dăm drumul lucrărilor propriu-zise. Evident că nu poți lucra în orice condiții meteo, dar noi dorim să dăm cât mai repede drumul lucrărilor„, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Valoarea contractului pentru realizarea documentației tehnice pentru cele opt terenuri este de 44.000 de lei fără TVA. Costul terenurilor se va stabili în urma acestor proceduri de proiectare.

Cele opt terenuri vor vi amplasate în următarele zone: Bulevardul Corneliu Coposu, Calea Bogdăneștilor, strada Academician Remus Răduleț, strada Avram Imbroane, strada Zefirului, strada Holdelor, Intrarea Doinei și strada Aristide Demetriade. Ele vor avea două porți de mini fotbal, două coșuri de baschet, dar și câte cinci bănci pe margini. Ele vor fi amplasate în următoarele zone:

Am ajuns la concluzia că putem da drumul la aceste opt terenuri pentru că pentru ele sunt toate aspectele birocratice rezolvate mai avem încă opt sau nouă locații care sunt aproape clarificate și de îndată ce nu va mai fi nimic neclar vom da drumul la un nou pachet pentru eliberarea documentației tehnice”, a mai spus Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*