Ultimele stiri

Vezi cum a decurs vizita lui Iohannis la Cimitirul Eroilor din Timișoara

Câteva zeci de persoane, lume curioasă să-l vadă pe noul președinte, SPP-iști, jandarmi și polițiști în civil au împânzit Cimitirul Eroilor din Timișoara, acolo unde au fost depuse coroane la Monumentul Eroilor.

În ceea ce privește oficialitățile, la eveniment au luat parte Nicolae Robu, primarul Timișoarei, Ben Oni Ardelean, deputatul Alin Popoviciu, Marian Vasile și Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu, care a și  purtat un timp coroana depusă de Klaus Iohannis.

Vizita a fost foarte scurtă, a durat doar câteva minute. După depunerea coroanei, Klaus Iohannis a strâns mâna oamenilor veniți să-l vadă.

Un preot, îmbrăcat în straie bisericești a vrut să-i strângă mâna președintelui. Nu a mai ținut cont că este un om al Bisericii și a încercat să ajungă cât mai repede lângă președinte. SPP-iștii l-au atenționat și l-au avertizat să stea liniștit. Văzând că nu are nicio șansă să-și îndeplinească visul, a început să cânte „O, ce veste minunată” spre uimirea celor prezenţi.

Înainte de a se urca în mașină și de a porni spre Universitatea de Vest, Iohannis le-a mulțumit oamenilor care au început să-l aplaude.

Un timișorean a ținut cu orice preț să obțină un autograf de la președinte chiar pe cartea sa, Pas cu Pas. Iohannis s-a oprit din drumul spre mașină, a dat autograf și a primit cadou un calendar, după care a plecat rapid, însoțit de SPP-iști.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*