Ultimele stiri

Vicepreşedinte PSD: De ce să nu cooptăm în noul guvern PNL şi PMP?

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă se întreabă, într-o postare pe Facebook, de ce nu ar fi cooptate în noul guvern PNL şi PMP, el arătând că s-ar ajunge astfel la un guvern de uniune naţională, scrie Digi24.ro.

„Dacă tot discutăm despre o remaniere de guvern, în urma căreia se pare că vom avea în noul cabinet toate partidele (PSD, UNPR, PC, PLR, PPDD şi UDMR – care este la ora aceasta la guvernare), de ce să nu cooptăm în noul cabinet PNL şi PMP? Vom avea, astfel, un guvern de uniune naţională şi, implicit, garanţia unui act guvernamental echilibrat, cu largă susţinere în Parlament”, menţionează Negoiţă, în textul postat pe contul său de Facebook.

El susţine că aceasta ar fi „o condiţie absolut necesară în perspectiva anului viitor, ce se anunţă plin de provocări atât pe plan intern, cât şi extern”.

„Un astfel de guvern, într-o coabitare cu ceea ce eu sper să fie un altfel de preşedinte – Klaus Iohannis, poate reprezenta o reacţie inspirată a clasei politice în urma votului din noiembrie. În plus, această mutare va fi şi pe placul noului preşedinte ales, care astăzi declara că este nevoie de un guvern care să aibă în vedere şi măsuri de dreapta…”, mai susţine Negoiţă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*