Ultimele stiri

Viceprimarul Dan Diaconu: „Episoadele cu apa de 1m vor deveni istorie”. De ce a fost Timişoara sub ape aseară

popa sapca

Reprezentanţii autorităţilor locale analizează acum de ce Timişoara a fost, din nou, sub ape în timpul ploii torenţiale de aseară, care a durat aproximativ două ore.

Viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, a tras pe Facebook concluziile după ziua de ieri. Astfel, potrivit viceprimarului, în Timişoara sunt încă foarte multe investiţii de realizat astfel încât situaţii extreme de acest gen să nu mai creeze probleme. „Pentru pasajul Jiul şi Popa Şapcă soluţiile tehnice se află în proiectul de lărgire, iar achiziţia execuţiei în desfăşurare. Episoadele cu apa de 1m acolo vor deveni în curând istorie”, a precizat Dan Diaconu pe reţeaua de socializare.

Viceprimarul Timişoarei s-a lăudat pe Facebook, la fel ca primarul Nicolae Robu, că pasajul Michelangelo nu a fost inundat, ieri. „Nu, n-am umblat cu barca, nu e inundat şi nici apele „termale” nu au ieşit să-şi facă de cap. Mai mult, după prima oră de ploaie torenţială, încă nu era umed carosabilul pe toată suprafaţa. Spun unul dintre ultimele mituri pentru că tocmai am auzit o altă gogomanie, aceea a pompelor de capacitate extraterestră cu care e echipat pasajul. Pasajul e echipat exact cu pompele prevazute în proiect”, a mai precizat Dan Diaconu.

În final, viceprimarul Timişoarei spune că în oraş încă sunt probleme cu necurăţarea la timp a tuturor canalelor, astfel că Aquatim va trebui să ia măsuri urgente.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*