Ultimele stiri

Viceprimarul e supărat pentru că nu se demarează proiectul pentru skatepark. Traian Stoia „indolenţă şi incompetenţă din partea Direcţiei de Mediu”

Skatepark

Viceprimarul Traian Stoia s-a enervat din cauza modului în care decurg lucrările la construirea noului Skatepark din Timişoara.

Propunerea pentru construirea noului parc a venit din partea PSD şi urma să fie terminat încă de anul trecut, dar au existat numeroase probleme cu acest proiect. Ce l-a supărat cel mai tare pe viceprimar e faptul că lucrarea continuă să stagneze.

„Skatepark-ul e propunere a PSD, în anul fiscal trecut, în proiectul de buget al anului 2012 sau 2013, cred că în 2013. A fost bugetată construcţia. S-a stabilit şi locul. Ulterior a rămas acelaşi loc, doar că de un an proiectul a fost amânat. Anul trecut a fost bugetat din nou, la puţin peste 1 milion de lei, însă datorită aș vrea să cred că doar indolenţei și incompetenţei, până acum nu s-a făcut nimic”, a declarat Traian Stoia.

Întrebat pe cine vede vinovat pentru această situaţie, viceprimarul a spus că este vorba despre Direcţia de Mediu.

„Indolenţă şi incompetenţă din partea Direcţiei de Mediu. Proiectanţii, care au câştigat licitaţia, au făcut ce au vrut. Au propus la 2 milioane, acum la 4 milioane de lei, dar noi ne împiedicăm ca şi cum ăia au banii. Dar banii sunt la noi”, a mai spus viceprimarul.

Cu alte cuvinte, Traian Stoia este nemulţumit de faptul că firma care a câştigat licitaţia, cere sume de bani mult mai mari faţă de cele stabilite iniţial. Mai mult, acesta a dat exemplul toaletelor ecologice pe care firma proiectantă le-a propus. Este vorba despre trei astfel de toalete pe care aceştia le-au estimat la suma de 4 miliarde de lei vechi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*