Ultimele stiri

Viceprimarul Stoia cu ochii pe zona Gării de Nord. Ce nereguli semnalează acesta

Traian Stoia

Viceprimarul Traian Stoia este cu ochii pe zona Gării de Nord şi a Pasajului Jiul. Faptul că zonă arată deplorabil este un lucru ştiut deja de cetăţenii Timişoarei, dar se pare că şi materialul din care au fost construite mai multe din clădiri de aici este unul periculos.

Traian Stroia a declarat vineri că de săptămâna viitoare vor începe controale în zona respectivă pentru a vedea concret care este starea străzilor şi pentru a lua măsuri împotriva clădirilor care au fost construite din azbociment, material cancerigen.

„Nu ar fi normal să se mai comercializeze acest material pentru că el a fost interzis de Uniunea Europeană”, a afirmat edilul.

Acesta le-a pus gând rău şi comercianţilor din zonă, care au deschis aici mai multe chioşcuri care pătează aspectul estetic.

„Sunt şapte – opt culori, trei – patru forme de construcţii unde diferiţi comercianţi fac ce vor” a mai adăugat viceprimarul.

Acesta e nemulţumit şi de faptul că în zonă existe haite de câini, care în opinia viceprimarului, pun în pericol cetăţenii. Tot în zona gării există şi două benzinării despre care Traian Stoia nu este convins că au avizările necesare pentru a funcţiona.

Edilul a mai spus că întreaga zonă arată într-un mod nedemn pentru un oraş care vrea să devină Capitală Culturală Europeană în 2021.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*