Ultimele stiri

Viceprimarul Traian Stoia este mulţumit de lucrările de reabilitare a abatorului. Ce spune despre colaborarea cu Ţiriac Holding

Abator

Viceprimarul Traian Stoia este mulţumit de felul în care se derulează lucrările de reabilitare a abatorului.

Clădirea, care aparţine grupului Ţiriac Holding, a primit deja o amendă pentru că nu se ocupa de lucrările necesare. Acesta trebuie să asigure că va aduce abatorul la aspectul pe care îl avea iniţial, fiind la latitudinea proprietarului să decidă cum va folosi clădirea.

Conform declaraţiilor viceprimarului, Ţiriac Holding dorea să transforme abatorul într-un mall dar, se pare, că nu exisă fondurile necesare pentru a face aceste demersuri.

În ceea ce priveşte procesul de reabilitare, viceprimarul a afirmat că:

„La Abator gardurile s-au terminat. Este pe terminate şi hala din partea dreaptă, iar acoperişul halei e aproape gata. Urmează acoperişul din stânga turnului şi turnul. Acolo e o chestie mai complicată, trebuie să demoleze bucată cu bucată pentru a şti cum trebuie să îl pună la loc.”

Traian Stoia a declarat că are o relaţie foarte bună cu Ţiriac Holding şi că primeşte regulat informaţii despre cum se desfăşoară lucrările la abator.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*