Ultimele stiri

Viceprimarul Traian Stoia, luat la mișto de primarul Nicolae Robu în plenul Consiliului Local

Traian Stoia

Conflictul dintre Nicolae Robu și Horticultura a făcut și victime colaterale. Este vorba despre viceprimarul Traian Stoia care a fost ironizat în cadrul plenului Consiliului Local de vineri chiar de către primarul Nicolae Robu.

Relațiile tensionate dintre cei doi nu mai sunt un secret pentru nimeni și se pare că cei doi nu ratează nicio ocazie să se împungă reciproc. De data aceasta, Nicolae Robu a fost cel care l-a ironizat pe viceprimarul Traian Stoia de față cu toți consilierii locali. Mai exact, în cadrul plenului CL de vineri, în timp ce se discuta soarta spațiilor verzi și a parcurilor din oraș, Traian Stoia a intervenit în discuția aprinsă dintre Nicolae Robu și Andrei Drăgilă, șeful Horticultura. Acesta a intervenit pentru “a pune o întrebare”, dar totul s-a rezumat la o remarcă: Aceea că cei doi vor ajunge la un consens având în vedere că în echia Horticultura a intrat recent Adriana Țițirigă, soția viceprimarului Aradului, actual membru ACL.

Având în vedere că Stoia a făcut doar această remarcă, deși a cerut să pună o întrebare, i-a fost amputat faptul că din interpelarea sa nu a reieșit nico întrebare, moment în care primarul Robu a ținut să precizeze că Stoia citește de pe o foaie care i-a fost înmânată de PSD, în care nu i-a fost scrisă și întrebarea, așa că nu o poate pune.

Conflictul dintre cei doi datează de mai multe luni, mai exact de la ruperea USL. De atunci cei doi și-au trimis săgeți de fiecare dată când au avut ocazia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*