Ultimele stiri

Victor Ponta a primit oficial susținerea PSD pentru prezidențiale

Victor Ponta a primit oficial susţinerea PSD pentru candidatura sa la prezidenţiale. La Alba Iulia, printr-o videoconferinţă, organizaţiile locale au transmis rezultatul votului de susţinere pentru candidatura lui Victor Ponta.

A fost mai mult o formalitate, deoarece candidatura sa a fost validată şi de Consiliul Executiv Naţional al partidului la finalul lunii iulie. PSD a programat deja lansarea oficială a candidaturii acestuia la Preşedinţie pentru data de 20 septembrie, chiar în ziua când Victor Ponta îşi aniversează ziua de naştere.

PSD București a anunțat, de asemenea, că a aprobat rezoluția privind susținerea candidaturii lui Victor Ponta.

Victoria lui Victor Ponta în alegerile prezidenţiale „va marca sfârşitul unui regim politic abuziv”, relatează Mediafax.

Congresul PSD s-a reunit, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, conferinţele judeţene ale tuturor organizaţiilor PSD s-au întrunit, înaintea Congresului, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta.

Legătura dintre Alba Iulia şi organizaţiile judeţene s-a făcut printr-un sistem de video-conferinţă, interactiv.

Victor Ponta îşi va lansa candidatura la prezidenţiale în 20 septembrie, de ziua sa, evenimentul fiind programat să aibă loc în Bucureşti, pe Arena Naţională, în faţa a zeci de mii de persoane, informează Digi24.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*