Ultimele stiri

Victor Ponta, audiat la DNA în dosarul în care este urmărit penal: „Am plătit cu 2.000 de lei în plus taxe. Nu îi mai cer înapoi”

Premierul Victor Ponta a venit la DNA, miercuri, pentru a fi audiat în dosarul „Turceni-Rovinari”, în care este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Victor Ponta a declarat la ieşirea de la DNA, unde a stat 15 minute, că a primit o copie a expertizei financiar-contabile dispuse în dosarul în care este urmărit penal, din care rezultă că a plătit cu 2.000 de lei în plus taxe, precizând că va reveni să dea declaraţii când îl cheamă procurorul.
Premierul Victor Ponta a stat în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) aproximativ 15 minute, el spunând la ieşire că procurorul i-a dat o copie a expertizei financiar-contabile făcute în dosarul „Turceni-Rovinari”, din care rezultă că ar fi platit cu 2.000 de lei în plus taxe, adăugând: „Nu-i mai cer de la statul român”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*