Ultimele stiri

Victor Ponta către ministrul Apei şi Pădurilor: „Măi, Doina, nu avem destule fotografii împreună?”

Premierul Victor Ponta i s-a adresat, sâmbătă, la Bistriţa, ministrului delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, cu apelativul „măi, Doina”, în momentul în care o femeie a dorit să-şi facă o fotografie cu şeful Guvernului, iar în același timp și Doina Pană a intrat în cadru.

Imediat după încheierea ceremonialului militar şi religios de comemorare a victimelor din Primul Război Mondial de la Bistriţa, la care Victor Ponta a asistat împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, o femeie din mulţime l-a rugat să facă o fotografie cu ea. Premierul a fost de acord, însă în cadru a intrat şi Doina Pană, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură.

„Măi, Doina, nu avem destule fotografii împreună?”, i-a spus Victor Ponta amuzat, scrie Mediafax.

Un jurnalist care se afla în apropiere a făcut observaţia că s-a auzit foarte clar, de data aceasta, cuvântul „măi”.

„S-a auzit şi data trecută, staţi liniştit!”, a răspuns premierul.

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, în 22 aprilie, în localitatea Beiu, din judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii. Presa a relatat că Victor Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând„Tu ce faci, fă, Doina, aicea? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, declara, după ce presa a relatat că premierul Ponta i s-ar fi adresat cu „fă”, că ea nu a auzit acest cuvânt niciodată în vocabularul premierului şi că acesta i se adresează mereu doar cu „măi”, Pană cerând totodată ca înregistrarea să fie ascultată atent, informează Digi24.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*