Ultimele stiri

Victor Ponta, despre Băsescu: Dacă l-ar lua şi pe el procurorii, ar fi şi mai bine

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, referitor la denunţurile din dosarul „Microsoft” privind alocarea de bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu din 2009, că dacă procurorii l-ar lua şi pe acesta, ar fi şi mai bine, arătând că Băsescu a candidat în acel an din partea PDL.

Întrebat de moderator, la România TV, dacă îl „poate lua capul” când îi aude pe denunţători în dosarul Microsoft că arată cum au dat bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Ponta a răspuns : „Dacă l-ar lua şi pe el procurorii, ar fi şi mai bine, nu doar să vă ia pe dumneavoastră capul, pentru că…sigur, e cazul Microsoft, dar banii au ajuns în campania electorală a cui ? A candidat Udrea, Cocoş, cine a candidat în 2009 ?”.

Ponta nu a dorit să comenteze mai mult pe această temă.

Dorin Cocoş ar fi arătat în denunţul făcut la DNA că i s-a cerut să plătească produse de trei milioane de euro pentru PDL, în campania electorală din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului în derularea contractului „Microsoft”, menţionând că a fost sprijinit de Vasile Blaga şi Elena Udrea. Mai multe AICI .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*