Ultimele stiri

Victor Ponta, despre relaţia cu Dan Diaconescu: „E perfectă, că nu vorbim”

Victor Ponta a descris relaţia cu Dan Diaconescu drept „perfectă”, el subliniind faptul că nu își vorbește cu acesta.

„În funcţie de rezultatul negocierilor putem să semnăm sau nu protocol de colaborare. În aceste zile evaluăm situaţia din teritoriu, acolo unde – strict politic – trebuie să îl felicit pe Blaga, care, cu 12% cât a luat, a devenit şef peste toate judeţele din România manipulându-i pe cei de la PNL: dincolo de politică, dacă vorbim de faptul că românii au votat în 2012 practic în toată ţara să nu mai fie PDL la guvernare şi în 2014 după înţelegerea Blaga – Iohannis se trezesc cu PDL la guvernare în teritoriu… nu prea e corect. Dar asta e politica”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat care ar fi rezultatul negocierilor PPDD, dacă ar cere două ministere, Victor Ponta a răspuns: „Acum, dacă îi dăm lui Dan Diaconescu tot ce îşi doreşte el… El o să fie preşedintele României, nu? A anunţat asta… a fost şi deputat de Gorj. Lăsaţi-l să fie şi preşedinte”.

Totodată întrebat cum se înţelege cu Dan Diaconescu liderul PSD a răspuns: „Perfect, că nu vorbim. Eu am discutat cu conducerea partidului, doamna Man, secretarul general şi, în rest discutăm din punct de vedere al majorităţii politice la nivel local şi la nivel parlamentar şi guvernamental”, scrie Digi24.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*