Ultimele stiri

Victor Ponta este premier, vicepremier și ministru al Culturii

Președintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretul prin care premierul Victor Ponta este numit ministru interimar al Culturii, după ce acest post a devenit vacant ca urmare a revocării lui Kelemen Hunor. Liderul UDMR deținea și funcția de vicepremier în Guvernul României, astfel încât șeful Executivului își asumă totodată și funcția de viceprim-ministru, după cum precizează decretul prezidențial:

„Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat vineri, 10 octombrie a.c., Decretul prin care se desemnează domnul Victor-Viorel Ponta, prim-ministru al Guvernului României, ca ministru interimar al Culturii, viceprim-ministru”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale, informează Digi24.ro.

Potrivit aceleași surse, preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că a semnat revocarea din funcţie a ministrului Culturii, Kelemen Hunor, menţionând că a aşteptat trei luni desemnarea unui înlocuitor sau a unui ministru interimar, dar „se pare că s-a întrecut măsura”. „Văd că Guvernul nu face nici gestul minimal de a desemna un ministru interimar”, a spus preşedintele, precizând că a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor. „Se pare că s-a întrecut măsura”, a apreciat Băsescu, menţionând că la momentul actual nu există ministru al Culturii.

1 Commentariu pe Victor Ponta este premier, vicepremier și ministru al Culturii

  1. consilierul rosu // 11 octombrie 2014 a 14:49 // Răspunde

    3 IN 1 CA SI CAFEAUA JACOBS… SI FACE SPUMA LA FEL….VAI DE NOI…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*