Ultimele stiri

Victor Ponta, în tribune la Roland Garros: Rezultatul nu mai contează, Simona a fost cea mai bună

Victor Ponta Simona halep

Premierul Victor Ponta a asistat din tribună la finala de la Roland Garros pierdută de Simona Halep în faţa Mariei Şarapova. Premierul a declarat înainte de meci că el va fi „de vină” dacă pierde Halep, însă a apreciat, la final, că rezultatul nu mai contează şi că românca a fost cea mai bună, scrie Mediafax.

La partidă premierul Ponta a asistat alături de soţie, Daciana Sârbu, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

„Azi, Simona Halep a fost absolut extraordinară, un exemplu de voinţă, curaj şi mândrie! Rezultatul acestei finale istorice nu mai contează – Simona a fost cea mai bună, cea mai aplaudată şi cea mai iubită! Pentru miile de români din Arenă şi milioanele de acasă, Simona este de acum un motiv de mândrie şi un model de urmat! Mulţumim Simona!”, a afirmat Victor Ponta pe Facebook.

El și-a schimbat și poze de cover de pe contul site-ului de socializare, postând o fotografie în care apare alături de Simona Halep, Monica Niculescu, ministrul Nicolae Bănicioiu și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

Vă reamintim că Simona Halepa pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*