Ultimele stiri

Victor Ponta, mesaj de Crăciun pentru români: Îmi doresc să fie cât mai bucuroși alături de cei dragi

Premierul Victor Ponta a transmis astăzi un mesaj de Crăciun românilor, dar nu numai. Într-o înregistrare video făcută în biroul său, șeful Executivului a amintit de Revoluția din 1989 și de sacrificiul uman cu care sistemul comunist a fost schimbat, informează Digi24.ro.

„Crăciunul e un moment special și aș începe prin a le ura tuturor românilor și oamenilor din această lume un sfârșit de an bun, Crăciun fericit, și îmi doresc să fie, ca și mine, cu familia, copiii, cu prietenii”, a spus Victor Ponta, într-o înregistrare video.

Premierul a menționat că, anul acesta, Crăciunul are o semnificație specială, pentru că se împlinesc 25 de ani de la căderea comunismului, „atunci când oameni tineri și mai puțin tineri și-au dat viața, atunci când am schimbat cu adevărat un sistem”.

„Mă gândesc de fiecare dată cu o anumită nostalgie la faptul că aveam colegi de liceu, profesori, vecini, prieteni și toți ne gândeam ce lucru extraordinar facem, scăpăm de comunism, o să fie o viață altfel. Sper ca multe din speranțele noastre de atunci să nu se fi dovedit deșarte”, mai spune premierul, care a participat la Revoluție alături de mama sa, după cum spune chiar ea în documentarul „2 pentru România”, produs și difuzat în exclusivitate de Digi24.

„Mai avem atât de mult de lucru. A fost un an lung, a fost un an greu, a fost un an cu lucruri bune, a fost un an și cu lucruri greșite și pentru mine a fost un an din care pot să învăț mai mult din înfrângeri decât victoriile pe care le-am avut”, a punctat Victor Ponta.

„Avem un an în care poate înțelegem toți că avem o șansă extraordinară să dovedim că cei care au murit acum 25 de ani n-au murit degeaba”, a mai spus premierul.

„Vă doresc tuturor un Crăciun fericit, vreau să fiți cât mai bucuroși alături de cei dragi și în 2015 să fim mai buni, toți, în frunte cu mine sau ultimul dintre cei cărora le urez, să fim mult mai buni decât în 2014. La mulți ani și sărbători fericite!”, a încheiat premierul Victor Ponta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*