Ultimele stiri

Victor Ponta nu va fi declarat persona non grata la Timișoara

Premierul Victor Ponta nu va fi declarat persona non grata la Timișoara! După ce, pe internet, a apărut o petiție on-line în acest sens care a fost semnată de mai multe persoane, iar ulterior a fost prezentată primarului, s-a decis. Atât primarul Nicolae Robu, cât și consilierii locali au fost de acord că adresa primită la Primărie este una exagerată și că Victor Ponta nu merită să fie declarat persona non grata.

Astfel, în plenul consiliului local de joi pe lista proiectelor suplimentare a fost adăugată și adresa lui Cornelui Vaida, inițiatorul petiției. Cu toate acestea proiectul nu a fost introdus pe ordinea de zi.

„La punctul doi este o întâmpinare prin care domnul Vaida, cetățean al Timișoarei, propune ca domnul Victor Viorel Ponta să fie declarat persona non grata în orașul martir Timișoara. Acum campania s-a încheiat, timișorenii l-au sancționat pe domnul Ponta, dar propunerea mi se pare exagerată și drept urmare eu vin și vă spun că nu împărtășesc o astfel de propunere și cred că este bine să ne limităm să informăm doar că am luat la cunostină această adresă, dar nu voi iniția un astfel de demers”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Nici ceilalți consilieri locali nu au fost de acord cu propunerea lui Corneliu Vaida, spunând că au luat la cunoștință această dorință, dar nu sunt de acord ca acest punct să intre pe ordinea de zi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*