Ultimele stiri

Victor Ponta: Obiectivul meu ca președinte este unirea românilor pentru România

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, a declarat vineri, de la tribuna congresului extraordinar al partidului, că principalul său obiectiv ca președinte al României este acela al unirii românilor pentru România, argumentând că adevărata schimbare a țării este ca românii să fie din nou uniți după zece ani de dezbinare.

Venit la microfon, după ce a fost validat candidat al PSD pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, Ponta și-a început discursul cu o glumă: „Am stat până acum în cămașă de prim-ministru, acum mi-am pus haina de președinte”.

El a reafirmat că este mândru pentru că este român, că este PSD-ist și a adăugat că dorește să fie un președinte al dialogului și care să realizeze pentru a doua oară Marea Unire.

„Cred foarte tare în două lucruri care sunt pilonii programului meu prezidențial: România are nevoie de o adevărată schimbare dusă până la capăt a tot ce a fost cu adevărat rău și ne-a împărțit în acești zece ani și adevărata schimbare, cea mai mare schimbare este ca românii să fie din nou uniți. Vreau ca marea unire a românilor să o facem împreună, după zece ani de dezbinare. Acesta este obiectivul principal al candidatului și al președintelui Victor Viorel Ponta”, a adăugat președintele PSD.

Liderul social-democraților a subliniat că președintele țării este cel care trebuie, într-adevăr, să fie acel simbol al unității naționale, al Marii Uniri, fără de care nicio națiune nu are șansa de a-și păstra identitatea și a-și promova valorile.

Potrivit acestuia, „așa cum este normal într-o democrație”, adversarii politici ai PSD spun că nu trebuie schimbat nimic. „A fost bine în ultimii zece ani, trebuie să se continue ceea ce a făcut Traian Băsescu, nu trebuie să fim uniți, trebuie să avem ziduri între noi”, a adăugat ironic președintele PSD, informează Agerpres.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*